Termeni și condiții SL CONCEPT FITNESS S.A.

Prezentul document reprezintă un contract de adeziune propus de SL CONCEPT FITNESS S.A. și care trebuie să fie acceptat înainte de comandarea oricărui produs sau serviciu. Orice comandă confirmată de client, prin bifarea căsuței de sub Termeni și Condiții și prin apăsarea butonului “Sunt de acord” și plata produsului sau a serviciului reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei SL CONCEPT FITNESS S.A, în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Clickul pe butonul “Sunt de acord” reprezintă o semnătură electronică, conform art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, având aceeași valoare cu o semnătură olografă.

Termenii și Condițiile menționate se referă la Societatea SL CONCEPT FITNESS S.A., cu sediul în București, sector 2, Sos. Fundeni, nr. 159, etajul 1 în suprafața de 935 mp și etajul 2 în suprafața de 980 mp, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1077/2020 și având Codul Unic Identificare 42175040.

Acești Termeni și Condiții vor reglementa utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, care poate fi accesat la www.wowgym.ro.

Introducere

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului SL CONCEPT FITNESS.  Detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidențialitate.

 1. Definiții

SL CONCEPT FITNESS: SL CONCEPT FITNESS S.A cu sediul în București, sector 2, sos. Fundeni, nr. 159, etajul 1 în suprafața de 935 mp. și etajul 2 în suprafața de 980 mp, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1077/2020 și având Codul Unic Identificare 42175040, adresa email: info@wowgym.ro , societate care administrează www.wowgym.ro.

Produs: orice produs sau serviciu care poate fi achiziționat de un client prin intermediul websiteului sau de la recepția centrelor de fitness.

Client: persoană fizică sau juridică care face o comandă pe site sau de la recepția centrelor de fitness.

Comandă: comandă de achiziționare a unuia sau mai multe produse și/sau servicii afișate în website sau de la recepția centrelor de fitness, realizată de un client.

 1. Drepturile de autor

Informațiile publicate pe www.wwgym.ro aparțin site-ului, deținut de SL Concept Fitness S.A. SL Concept Fitness SA este unica companie ce exercită drepturile de proprietate intelectuală asupa conținutului siteului precum și a logo-ului, imaginilor utilizate, denumirilor de servicii, campaniilor, bazei de date, textelor utilizate. Fără aprobarea scrisă a SL Concept Fitness SA, nici un terț nu poate copia parțial sau total, adapta sau publica nici o informație ce se regăsește pe www.wwgym.ro

 1. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul contract este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul site-ului www.wowgym.ro sau de la recepția centrelor de fitness. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor condiții de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin parcurgerea Termenilor și Condițiilor și bifarea căsuței “Sunt de acord”. SL CONCEPT FITNESS își rezervă dreptul de a modifica, adăuga și șterge părți din Termeni și Condiții, în orice moment, fără un acord prealabil și la discreția noastră. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe website sau în locație la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

Verificați și citiți periodic Termenii și Condițiile noastre, pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

 1. Disponibilitatea produselor afișate

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora este valabilă atâta vreme cât este afișată pe website sau la locație. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului/abonamentului respectiv.

 1. Produsele și serviciile afișate pe website. Limitarea responabilității

Acest website oferă produse și servicii incluzând Healthcare, antrenamente fitness, exerciții, sport și sunt creația și proprietatea SL CONCEPT FITNESS S.A. Trebuie însă să vă informăm că produsele și serviciile sunt destinate pentru oameni sănătoși. În cazul în care aveți probleme de sănătate, deficiențe fizice sau alte probleme care ar putea fi afectate sau agravate prin exercițiu fizic, indiferent de gradul de dificultate, vă recomandăm să apelați la un doctor sau alt medic de specialitate pentru un sfat personalizat. Programele noastre sunt gândite și create ca recomandări generale de îmbunătățire a tonusului și nu pot înlocui diagnostice specializate sau opinii medicale avizate, care se bazează pe consultația individuală a persoanelor. Astfel subliniem faptul că toate informațiile, recomandările, sfaturile și exercițiile propuse nu sunt intenționate ca recomandări medicale și nu pot înlocui recomandări ale unor doctori sau specialiști, ci sunt informații generale pentru un stil de viață sănătos. De asemenea, conținutul alimentar nu este destinat persoanelor care suferă de diverse alergii, intolerante alimentare, etc. Va sfătuim să va consultați cu doctorul dvs înainte de a face schimbări majore în dietă și stilul dvs de viață. SL CONCEPT FITNESS nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, suferită că urmare a folosirii produselor sau serviciilor sale ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate de site, dacă acestea au fost folosite contrar dispozițiilor și informărilor transmise prin acești termeni și condiții.

 1. Prețul

Prețurile prezentate includ TVA. Prețurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie să știți faptul că prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv. În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate măsurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil. Dacă prețul va fi sub 25% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comandă făcută pe baza acestui preț va fi anulată.

 1. Metode de Plată
 • Plata se va face utilizând cardul bancar, prin POS, la casieria de la recepția SL Concept Fitness SA sau online. În cazul în care plata este efectuată prin orice modalitate care presupune o anumită operaţiune de natură bancară (card de debit/credit etc.), plata este considerată valabil efectuată din momentul în care contul bancar al SL Concept Fitness SA este creditat în mod valabil şi fără echivoc cu suma reprezentând contravaloarea obligăţiei de plată.
 • În cazul contractelor încheiate online plăţile se pot efectua utilizând card de credit/debit, printr-un serviciu dedicat de plăţi prin internet. SL Concept Fitness SA este operat de serviciul dedicat de plăți prin internet – Netopia Payments, procesator ce va utiliza și reține datele cardului.
 • În cazul plăților recurente, Netopia Payments va utiliza și reține datele cardului utilizat pe perioada cât plata recurentă rămâne activă. Momentul facturării va coincide cu expirarea termenului de valabilitate a abonamentului, atâta timp cât plata recurentă nu este dezactivată. În cazul în care se omite dezactivarea plății recurente de către Membru, iar suma este procesată, SL Concept Fitness SA nu va fi făcut răspunzător și nu va returna contravaloarea sumei în cuantum. În cazul imposibilității efectuării plății recurente la termenul scadent, cardul de membru este dezactivat, putând fi activat doar prin achitarea contravalorii abonamentului recurent lunar sau al oricărui alt tip de abonament disponibil în maxim 30 de zile lucrătoare. Clientul va fi nevoit să achite contravaloarea unui nou card de membru în situația în care reactivarea abonamentului recurent este făcută după o perioada ce depășește 30 de zile calendaristice. Plata recurentă poate fi anulată din contul de membru sau apelând la recepție, cu minim 5 zile înainte de terminarea valabilității contractului și cel mai târziu, în ultima zi de valabilitate.
 • Cardul de membru se achiziționează în prima luna de abonament, este o plata unică, iar accesul în sala Wow Gym se poate face doar în baza cardului de membru prin scanarea acestuia la turnichetii instalați la intrare. Pierderea cardului atrage după sine achiziționarea unui nou card.
 1. Date personale și Confidențialitate

SL CONCEPT FITNESS colectează datele dvs. personale exclusiv în scopul furnizării produselor și serviciilor SL CONCEPT FITNESS, (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, plată, facturare, etc.) servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi. Conform legislației în vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor personale colectate de către noi. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți adresa prin email o cerere la adresa info@wowgym.ro. Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți. În acest context, SL CONCEPT FITNESS poate transfera aceste date la terțe firme pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi: procesatorul de plăți, serviciile de livrare sau firme de marketing sau analiză a traficului. Aceste firme au obligăția să folosească acestea date în siguranța și exclusiv pentru scopurile precizate de către SL CONCEPT FITNESS. Când accesați SL CONCEPT FITNESS sau atunci când va creați un cont vă putem cere numele, prenumele și/sau adresa de email. De asemenea, vă putem cere în mod opțional și alte date personale – cum ar fi data nașterii, înălțime, greutate, tip activitate fizică pentru a vă putea trimite informație personalizată, cum ar fi exerciții fizice sau necesarul caloric estimat.

 1. Forța majoră SL CONCEPT FITNESS, parternerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voință SL CONCEPT FITNESS. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la SL CONCEPT FITNESS, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele SL CONCEPT FITNESS, erorile de operare, greva etc.
 1. Alte dispoziții

A. Newsletter

SL CONCEPT FITNESS nu trimite comunicări comerciale nesolicitate, în conformitate cu legislația română în vigoare. SL CONCEPT FITNESS își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale și ale partenerilor săi către adresele de email cu care v-ați înscris pentru a avea acces la serviciile SL CONCEPT FITNESS sau la newsletter-ul SL CONCEPT FITNESS. Aceste vor fi identificate în mod clar ca provenind de la SL CONCEPT FITNESS și vor avea posibilitate de desubscriere gratuită.

B. Legături către alte site-uri

SL CONCEPT FITNESS nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

C. Schimbări ale site-ului sau aplicației

SL CONCEPT FITNESS își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, SL CONCEPT FITNESS își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

D. Contul dvs.

Înregistrarea pe site-ul SL CONCEPT FITNESS este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parolă. Va recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. SL CONCEPT FITNESS nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje, prin poștă electronică sau telefon. Va sfătuim să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, SL CONCEPT FITNESS nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Va avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc. Dacă vă deschideți un cont prin Facebook Login, SL CONCEPT FITNESS va avea acces la numărul de identificare de la Facebook, numele și prenumele, vârsta, sexul și imaginea contului.

Sunteți de acord că informațiile despre cont pe care ni le-ați furnizat sunt adevărate. Nu puteți transfera, distribui informații sau parole cu nimeni. Puteți crea doar un cont pe persoană. De asemenea, sunteți de acord că veți lua toate măsurile necesare pentru a vă proteja contul și informațiile personale. Vă sugerăm să nu folosiți computere publice sau rețele de WiFi nesecurizate și să nu păstrăti niciodată informații de conectare și parole pe browserul web al altor programe.

SL CONCEPT FITNESS NU ESTE RESPONSABILĂ ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ PENTRU DAUNE REZULTATE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI SAU FURNIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A INFORMAȚIILOR CĂTRE TERȚI.

E. Informațiile dvs.

Informația pe care dvs. o furnizați despre dvs. sau compania dvs. către SL CONCEPT FITNESS va fi folosită doar în concordanță cu prezentii termeni, dacă doriți să cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor intre un mod corect și complet, că și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul SL CONCEPT FITNESS.

 1. Modificarea termenilor

SL CONCEPT FITNESS își rezervă dreptul să schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica, SL CONCEPT FITNESS va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al SL CONCEPT FITNESS și prin publicarea în prima pagină a siteului, a unui link care face trimitere la nouă formă a prezentului document. Accesul în site și/sau folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea problemelor

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoană cu care discutați, puteți lua legătură pentru o consiliere internă gratuită la adresa info@wowgym.ro. De asemenea, Comisia Europeană pună la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afară instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

 1. Litigii

Orice litigiu care poate apărea în legătură cu prezentul website www.wowgym.ro va fi rezolvat de Părţi pe cale amiabilă.

În cazul în care un litigiu nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă, Părţile se pot adresa instanţelor de judecată române competențe din Mun. Bucureşti, conform legii.

 1. Legea aplicabilă

Termenii și Condițiile sunt disponibile în limba română și engleză, Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentii termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: info@wowgym.ro sau să completați formularul de contact pe care îl puteți găși pe site-ul www.wowgym.ro.

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Scroll to Top